среда, 28. септември 2022. Вести денес: 86
home Вести

Сајкоски ја повика Шеќеринска да се слика пред една инвестиција што ја донесле во изминатиот период во Кичево

Сајкоски ја повика Шеќеринска да се слика пред една инвестиција што ја донесле во изминатиот период во Кичево

Кандидатот за пратеник Ѓорѓија Сајкоски на ВМРО-ДПМНЕ ја повика Шеќеринска да се слика пред една инвестоција која ја донесле во Кичево.

-Ја повикувам г-ѓа Шеќеринска да се слика пред една инвестоција која ја донесле во Кичево, рече Сајкоски во својата изјава.

Денеска во Кичево беше Шеќеринска и порача дека ја намалиле невработеноста и дека покажале економски патриотизам. Сакам да и порачам од тирз зоната во Кичево која беше направена во 2013 година и во која денес има странска компанија која работи дека на ваков начин може да зборуваме за ек патриотизам. Со лаги невистини со криминал нема патриотизам госпоѓа шеќеринска. Вие во изборна единица пет може да зборувате за срам понизност а не за патриотизам. Во оваа зона во овие три и пол години не донесовте, додаде тој.

Коронавирус