петок, 22. октомври 2021. Вести денес: 0
home Вести

Росоклија: Оваа багра ниту Господ не може да ја спаси од нејзиниот народ!

Росоклија: Оваа багра ниту Господ не може да ја спаси од нејзиниот народ!

„ОВАА БАГРА НИТУ ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ЈА СПАСИ ОД НЕЈЗИНИОТ НАРОД“-со овие зборови, Горазд Росоклија го почнува својот пост на Фејсбук каде ја критикува власта и нејзините постапки за да се спречи денешниот протест.

-Власт која од сопствениот народ се обидува да се спаси со блокада на патишта, не сфатила дека идејата, достоинството и слободниот човек не можат да бидат запрени или уништени со физички бариери.

Ништо и никој не може да ги спаси!, пишува Росоклија.

Локални избори 2021