вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 0
home Вести

Ристески: Владата во празнична еуфорија, а народот пати и страда поради лошите политики

Ристески: Владата во празнична еуфорија, а народот пати и страда поради лошите политики

Господа од власта исполнете го вашето ветување кон вработените од Еурокомпозит кои немаат веќе ни за леб!!!

Додека власта во празнична атмосфера, на топло го крои буџетот за тендери и до 7.5милиони евра за огрец на селско училиште со 20 ученици, надвор на ладно 30ина вработени од Еурокомпозит Прилеп си го бараат ветенето.

Бараат прифаќање на амандманот кој го поднесовме со колешката Лашкоска за исплата на нивните заостанати придонеси за кој во декември 2019 е изгласан и закон.Бараат почитување на законот.

Власта одделува пари за лубриканти и триста криминални глупости , а пати во буџетот за 2021 за Еурокомпозит нема.

Господа од власта исполнете го вашето ветување кон вработените од Еурокомпозит кои немаат веќе ни за леб!!!

Додека…

Posted by Petar Risteski on Wednesday, December 16, 2020

Најнови вести

Локални избори 2021