понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 115
home Вести

Рекордно полнење на кутии за референдумот- во Центар Жупа од 18:30 до 19 часот се „гласало“ на секои 5 секунди!

Рекордно полнење на кутии за референдумот- во Центар Жупа од 18:30 до 19 часот се „гласало“ на секои 5 секунди!

(ФБ статус на Димитар Димовски- член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ)

ГО ИМАМЕ РЕКОРДОТ ВО ПОЛНЕЊЕ КУТИИ НА ГЛАСАЊЕ – КРИВИЧНА ОДГОВОРНОСТ МОРА ДА ИМА
Избирачко место во општина Центар Жупа, избирачко место 0563.
Од 18.30 до 19 часот “гласале” вкупно 331 гласачи или на секој “гласач” му биле доволни по 5,4 секунди за да “гласа”.
#ОЈО мора да го испита овој случај.

Коронавирус