петок, 27. јануари 2023. Вести денес: 179
home Вести

Речиси 100 случаи на коронавирус во Чаир, еве какви се бројките на заболени во другите скопски општини

Речиси 100 случаи на коронавирус во Чаир, еве какви се бројките на заболени во другите скопски општини

Скопје и Тетово се градовите во кои се регистирани најголем број на случаи на коронавирус во Македонија.

Скопскиот и тетовскиот во моментов се најзафатени региони со Ковид-19, односно региони во кои се регистрира широко-распространета трансмисија во заедницата.

Во продолжение погледнете по општини, колкав е бројот на лица заболени од коронавирус.