четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 144
home Вести

Расипништвото продолжува: 2,6 милиони евра за обезбедување на Владата

Расипништвото продолжува: 2,6 милиони евра за обезбедување на Владата

Владата на Република Македонија ќе потроши од џебот на граѓаните 2,6 милиони евра за обезбедување.

Како што е наведено во електронскиот систем за јавни набавки, предмет на договорот е физичко обезбедување на објектоте на државната управа. Договорен орган е службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија.

 

 

Конечна цена поднесе НИКОБ осигурување.

Коронавирус