среда, 19. јануари 2022. Вести денес: 77
home Вести

Расипништво на дело: Одбрана ќе купува пиво и вино за 13 илјади евра

Расипништво на дело: Одбрана ќе купува пиво и вино за 13 илјади евра

На официјалната страна на Јавни набавки е објавен оглас од страна на Министерството за одбрана каде стои дека ова министерство планира да набави пиво и вино. Така во огласот во делот  предмет на договорот за јавна набавка стои вино и пиво додека во делот на проценета вредност стои сумата  805.084 денари која претворена во евра изнесува нешто над 13 илјади евра.

 

Коронавирус