среда, 20. јануари 2021. Вести денес: 169
home Вести

Рашитов: На власт имаме во моментов ромски политичари кои не носат ништо добро за ромскиот народ

Рашитов: На власт имаме во моментов ромски политичари кои не носат ништо добро за ромскиот народ

На власт имаме во моментов ромски политичари кои не носат ништо добро за ромскиот народ, порача Суарез Рашитов од ВМРО-ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров.

Коронавирус