четврток, 26. јануари 2023. Вести денес: 188
home Вести

Прв јавен состанок на АВМУ во 2018 година

Прв јавен состанок на АВМУ во 2018 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиусми услуги денеска ќе го одржи првиот јавен состанок за годинава.

На состанокот директорот на Агенцијата Зоран Трајчевски ќе информира за реализираните активности согласно Годишната програма за работа, а ќе биде презентирано и истражување за мислењето на гледачите за радио и телевизиските програми.

Состанокот ќе се одржи во просториите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиусмки услуги.