петок, 7. мај 2021. Вести денес: 0
home Вести

Протест на ВМРО-ДПМНЕ: „Здравје, а не провизија – Оставка на Филипче, за спас од неспособноста која убива“

Протест на ВМРО-ДПМНЕ: „Здравје, а не провизија – Оставка на Филипче, за спас од неспособноста која убива“

ВМРО-ДПМНЕ со почеток од 11:30 часот пред Министерство за здравство ќе се одржи протест под мотото „Здравје, а не провизија – Оставка на Филипче, за спас од неспособноста која убива“

Најнови вести

Коронавирус