четврток, 22. октомври 2020. Вести денес: 91
home Вести

Пронајдено 7-годишното дете кое попладнево беше изгубено кај Порта ,,Влае”

Пронајдено 7-годишното дете кое попладнево беше изгубено кај Порта ,,Влае”

Пронајден е 7-годишниот Лука кој попладнево се изгуби кај Порта ,,Влае”, мајката ја потврди оваа информација за 24-Инфо.

Им се заблагодарува на сите кој се ангажираа за неговото пронаоѓање и изјави дека Лука е жив и здрав пристигнат дома.

Коронавирус