четврток, 15. април 2021. Вести денес: 164
home Вести

Пронајдена малолетничката која избега од установа

Пронајдена малолетничката која избега од установа

На 23.03.2019 година околу 15:00 часот пронајдена и вратена во домот е М.С.(14) за која на 22.03.2019 година во 20:15 часот во Полициската станица Карпош од страна на воспитувач во ЈУ за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушено поведение-Скопје беше пријавено дека се оддалечила од домот.

Коронавирус