сабота, 11. јули 2020. Вести денес: 109
МЕГА БОМБА

Заев договора да паднат судски предмети, „позадински комбинациите се правени со Катица, Оливер, со Радмила“

home Вести

Пронајден малиот Михаел

Пронајден малиот Михаел

Малото момче Михаел е пронајдено.

Според информации детето е најдено на Железничка станица и во е прибрано во пункт на ЈСП. Останува нејасно како детето се изгубило и стигнало до Железничка станица.

Неговата мајка дека преку социјалните мрежи побара помош во пронаоѓање на нејзиниот син кој излегол од дома од каде му се губи трагата. За срежа, тој е успешно пронајден здрав и жив.

Парламентарни избори 2020