сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Програмата на СДСМ претставена на знаковен јазик

Програмата на СДСМ претставена на знаковен јазик

Програмата на #СДСМ и Коалицијата #Можеме објавена е на знаковен јазик, водејќи се од принципите на инклузивност и еднаквост.

На овој начин, најважните, клучните ветувања и заложби сега се достапни и за лицата со оштетен слух и за лицата со оштетен вид.

Градиме систем кој пружа и нуди еднакви можности за сите. #СеГрижиме

Коронавирус