четврток, 22. април 2021. Вести денес: 94
home Вести

Професорот Минов до Царовска: Министерке, послушајте ги паметните луѓе во Македонија и во Европа, оставете историјата да биде самостоен предмет

Професорот Минов до Царовска: Министерке, послушајте ги паметните луѓе во Македонија и во Европа, оставете историјата да биде самостоен предмет

Министерке, послушајте ги паметните луѓе во Македонија и во Европа и оставете историјата да биде самостоен предмет во образованието”!, истакна од сообраниската говорница Проф.Никола Минов од филозофски факултет.

Коронавирус