сабота, 31. октомври 2020. Вести денес: 0
home Вести

Професор Стефановски од Чикаго: Сакаат да ни го порекнат идентитетот што го дефинира нашето битие

Професор Стефановски од Чикаго: Сакаат да ни го порекнат идентитетот што го дефинира нашето битие

„Сакаат да ни го порекнат идентитетот што го дефинира нашето битие. Против наша волја нам ни се сервираат некакви договори кои штетат на нашите национални интереси. Во меѓувреме, криминалот на малкумина продолжува да го истоштува чесниот и работен Македонец“.

Ова е дел од пораката на професорот на универзитетот во Чикаго, Стефан Стефановски.

Целото негово обраќање до македонските граѓани погледнете го во пшродолжение:

Коронавирус