петок, 24. септември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Проект наспорти Реалност: Кружен тек во Струмица поставен неправилно со електрични столбови на сред пешачки патеки! (ФОТО)

Проект наспорти Реалност: Кружен тек во Струмица поставен неправилно со електрични столбови на сред пешачки патеки! (ФОТО)

КРУЖЕН ТЕК – ЕДНА ПОИНАКВА ПРИКАЗНА
ПРОЕКТ наспроти РЕАЛНОСТ
Прикачуваме слики од проектот како требал да биде поставен кружниот тек и како градоначалник на СДСМ успеал да го “реализира”
Што би рекле од СДСМ, “Чекор по чекор” или “од идеја до реализација”.
Електрични столбови на сред пешачки патеки и несразмерно позиционирани кружни текови гледаме деновиве.
До овој степен се неспособни, еден кружен тек не можат да погодат правилно позициониран.
На сето ова СДСМ на следниве локални избори ги понуди скоро истите градоначалници по општините и град Скопје. И тоа значи во превод дека вакви промашени “ремек дела” можеме и натаму да очекуваме од оваа неспособна екипа.
Овој кружен тек се наоѓа во Струмица. Не не исклучуваме можност дека вакви кружни “бисери” можеме да начекаме и во многу други општини.
СДСМ 2021ва година. Срамота.
Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт.

Фејсбук статус на Комисии на ВМРО-ДПМНЕ

Најнови вести

Коронавирус