недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 0
home Вести

Продолжува изживувањето врз Снежана Цветковска од Лозово, институциите молчат

Продолжува изживувањето врз Снежана Цветковска од Лозово, институциите молчат

И денешниот ден, ништо не менува за Снежана Цветковска!!

Иако сношти и беше кажано од нејзиниот претпоставен дека таа треба да дојде на работа во 05:00 часот и дека нема да се повтори сценариото од петокот, повторно без око да им трепне продолжуваат да се изживуваат по истиот начин!!

Никој не доаѓа за да и отклучи и Таа е оставена да седи сама пред Општинската зграда!!

Кој ви дава право да си лечите комплекси со недолжна жена?! Има ли грам човечност во вас?!

Ова ги помина сите граници!!

Институциите нека продолжат да спијат, што ги засега нив тоа што една жена на -4°с во црна темница со часови чека да и отворат врата за да може да си ги обавува работните обврски!!

П.С. Европо, чекај не!! Ова го напиша на својот Фејсбук профил, Бошко Цветковски.

Најнови вести

Коронавирус