среда, 19. јануари 2022. Вести денес: 81
home Вести

Прилеп на нозе, река од народ дојде да го поздрави Мицкоски

Прилеп на нозе, река од народ дојде да го поздрави Мицкоски

Борбата за Македонија никогаш не запира!
Да е вечна организацијата !
Прилеп на нозе!
До крај, напиша Орце Ѓоргиевски од ВМРО-ДПМНЕ

Коронавирус