четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 112
home Вести

Пријавете се на наградниот предизвик на Бора и станете дел од моќната нега која ја нуди

Пријавете се на наградниот предизвик на Бора и станете дел од моќната нега која ја нуди

Побрзајте бидејќи приказната за наградниот предизвик на Бора е при крај.

Моќната нега ја освојува Македонија нудејќи безброј можности, како за потрошувачите, така и за заедницата. Бора ја започна својата приказна со мисија да овозможи квалитетен производ со пристапна цена за секој и да го поттикне напредокот на општеството преку донации во клучни организации.

За Бора секој од преземените чекори е да создаде општество во кое ќе е полесно за родителите и за најмалите. Затоа Бора донираше во ЈЗУ Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство и граѓанското здружение за еднородителски семејни заедници „Една може!“ – „One can!“. Негата која се почуствува во овие две организации сега може да ја почуствуваат сите низ цела Македонија.

На наградниот предизвик на Бора може да се учествува со фискална сметка од сите продажни места каде што има Бора производи во Македонија, а кутии за аплицирање може да се најдат на само 10 Тинекс локации во Скопје кај: Годел, Драмски, Ѓорче Петров, Злокуќани, Стара телевизија, Кисела Вода 1, Млечен, Првомајска, Раде Кончар и Ченто. За тие што сакаат да се вклучат онлајн, без разлика од која локација, може да се испрати пријавата во инбокс на Фејсбук фан страната на Бора Македонија. Како дел од наградниот предизвик се станува со тоа што:

– се купуваат Бора производи и се прави сметка од 400 денари (на фискалната мора да има минимум еден пакет Бора пелени и друг Бора производ по избор на потрошувачот)

За во Тинекс локациите:

-се пополнува листот за пријава и се вметнува во кутијата за пријавување во самиот маркет

За онлајн пријавување на Фејсбук фан страната facebook.com/boramakedonija/:

-се фотографира фискалната сметка со тоа што мора да се читаат купените производи и бројот на сметка со датумот на истата
-се испраќа фотографијата во порака во инбокс на самата фан страна facebook.com/boramakedonija/

Секој кој ќе се вклучи во овој дел од приказната на Бора станува потенцијален добитник на (х5) професионална фотосесија за најмалото, (х30) пакет на Бора производи, (х10) месечна залиха на Бора пелени.

Коронавирус