вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 92
home Вести

Презентација на истражување на јавното мислење за работата на полицијата

Презентација на истражување на јавното мислење за работата на полицијата

Резултати од истражување на јавното мислење за работата на полицијата ќе бидат презентирани денеска на настан во организација на Аналитика, во соработка со Поинтплус.

На настанот ќе бидат презентирани наодите за перцепциите на граѓаните во однос на  доверба во институциите, доверба во полицијата, корупција во полицијата, перцепции за безбедноста, борба против корупцијата.

Коронавирус