понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 23
home Вести

ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ КВИЗ- патување низ колективната македонска меморија, пробајте! (ВИДЕО)

ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ КВИЗ- патување низ колективната македонска меморија, пробајте! (ВИДЕО)

Фејсбук страната „Другата страна на политиката“ објави квиз патување низ колективната македонска меморија.

Пробјате:

Коронавирус