петок, 31. март 2023. Вести денес: 38
home Вести

Претседателот на борд на директори на ПУИК јавно го обвини генералниот директор за криминал

Претседателот на борд на директори на ПУИК јавно го обвини генералниот директор за криминал

Претседател на бордот на директори на ПУИК, Џеват Исени, јавно го обвини генералниот директор на Акционерското друштво за стопанисување со станбен и деловен простор, Кристијан Трајковски за криминал.