петок, 25. септември 2020. Вести денес: 57
home Вести

Претседателката на УЖ на ВМРО – ДПМНЕ Благица Ласовска во посета на УЖ Општински Комитет Ѓорче Петров

Претседателката на УЖ на ВМРО – ДПМНЕ Благица Ласовска во посета на УЖ Општински Комитет Ѓорче Петров

Претседателката на УЖ на ВМРО – ДПМНЕ Благица Ласовска започна со посета на општинските комитети од скопската општина Ѓорче Петров.  Во преполната сала, членките на УЖ изразија подготвеност за настан на предстојните предизвици…….

 

 

Коронавирус