петок, 30. септември 2022. Вести денес: 178
home Вести

Пренџов: Неспособноста на Филипче и Владата чинеше многу човечки животи

Пренџов: Неспособноста на Филипче и Владата чинеше многу човечки животи

Злосторство кон сопствениот народ.
Тотална негрижа, неодговорност и аматеризам.
Нивната неспособност секојдневно не чини човечки животи. Многу наши пријатели, комшии и познаници заминаа од овој свет поради вирусот. Други пак, сеуште ги лечат последиците од него. За Филипче и владата тоа не значи ништо. Сега повторно ќе се обидат да смислат некаков си ПиАр за да се одвлече вниманието на јавноста. Но, тоа нема да спаси човечки живот, вакцините спасуваат, а нив повторно ги нема, и како што изгледаат работите уште долго ќе ги нема. Ова е најнеспособната Влада во историјата на независна Македонија. Во ‘90те години нивните Влади не осиромашуваа, денес, за жал, не убиваат.
#ДадетеСиОставкиСитеНаКупче

Фејсбук статус на Љупчо Пренџов

Коронавирус