петок, 14. август 2020. Вести денес: 3
home Вести

Пренџов на средба со УЖ на ВМРО-ДПМНЕ

Пренџов на средба со УЖ на ВМРО-ДПМНЕ

На покана на УЖ на ВМРО – ДПМНЕ Карпош присуствував на поетска вечер на кејот на реката Вардар – сеќавање на доајените на македонскиот поетски пишан збор.

Прекрасен настан. Македонската поезија едноставно ја топли душата и го разгорува срцето.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОбноваНаМакедонија

Коронавирус