понеделник, 19. октомври 2020. Вести денес: 121
home Вести

Пренџов: Да си го вратиме достоинство, да ја обновиме економијата, да го обновиме здравството и образованието

Пренџов: Да си го вратиме достоинство, да ја обновиме економијата, да го обновиме здравството и образованието

Во нашата историја, секогаш кога на македонецот му било тешко, кога бил слаб и разединет, кога бил апатичен и тивок, кога речиси и да не се гледало светло на крајот од тунелот… даскалите, учителите биле тие кои го поведувале народот кон посветла и подобра иднина. Така било, така и ќе биде, изјави Љупчо Пренџов, кандидат за пратеник во Изборна Единица бр.1 и потпретседател на Граѓанска Опција за Македонија-ГРОМ.

Да си го вратиме достоинство, да ја обновиме економијата, да го обновиме здравството и образованието.

Македонија го заслужува тоа. Вие го заслужувате тоа.

Коронавирус