сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 56
home Вести

Премиерот Зоран Заев се исмејува со вицови за Албанци и Бошњаци во кои тие се генерализирани како криминалци

Премиерот Зоран Заев се исмејува со вицови за Албанци и Бошњаци во кои тие се генерализирани како криминалци

Порошенко: Би сакал да ти кажам една анегдота, еден мој пријател претседател ми ја кажа, за Албанец и за Бошњак. Ако во автомобил седат албанец и бошњак, кој  ќе биде возачот?

Заев: Не знам……Србинот ?

Порошенко: Полицаецот!

Заев: Хахаха многу добро, многу добро

Порошенко: Еден од европскиве претседатели ми го кажа тоа.

Заев: Да, да многу добро

Коронавирус