петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 0
home Вести

Прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид, кај село Врбјани

Прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид, кај село Врбјани

АМСМ информира дека денеска (понеделник) на патниот правец Кичево – Охрид, поточно кај с.Врбјани, после планинскиот премин Пресека, поради работи на пат (минирање) во период помеѓу 12:00 и 15:00 часот сообраќајот ќе биде во прекин 10 – 15 минути.

Коронавирус