петок, 20. мај 2022. Вести денес: 21
home Вести

Пречекан со песна: „Каде е син ми Костадин“ ечеше додека портпаролот на СДСМ држеше прес пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

Пречекан со песна: „Каде е син ми Костадин“ ечеше додека портпаролот на СДСМ држеше прес пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

Додека портпаролот на СДСМ Костадин Костадинов држеше прес-конференција пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ денеска во позадина се слушаше песна со јасна порака до него и неговата партија.

Имено Костадинов даваше изјава за медиумите во позадина можеше да се слушне песната „Слушам кај шумат шумите“.

Инаку ова не е прв пат тој додека дава изјава пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, со музика да биде потсетуван за продажбата на умето, Уставот и националниот идентитет на Република Македонија.

Коронавирус