понеделник, 21. септември 2020. Вести денес: 100
home Вести

„Правда, Принципи, Промени, Победа за Обнова на Македонија“

„Правда, Принципи, Промени, Победа за Обнова на Македонија“

Правда, Принципи, Промени, Победа за Обнова на Македонија!

Ова се нашите вредности, ова е патот за нова надеж и шанса за Република Македонија.

Денес, 21 декември, во 14:00 часот.
Салата Јане Сандански е подготвена за Обновата!

Се гледаме!
Обновата доаѓа! Напиша на Фејсбук, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев.

Коронавирус