среда, 29. март 2023. Вести денес: 146
home Вести

Пратеникот Стојаноски се потпиша на „Граѓанската иницијатива“ за поништување на законот за попис

Пратеникот Стојаноски се потпиша на „Граѓанската иницијатива“ за поништување на законот за попис

Јас потпишав, потпиши се и ти!
За вистински попис! 🇲🇰

Јас потпишав, потпиши се и ти!

За вистински попис! 🇲🇰

Posted by Бојан Стојаноски on Saturday, February 20, 2021