петок, 30. септември 2022. Вести денес: 117
home Вести

Пратениците на СДСМ ја напуштија собраниската комисија, еве ги причините

Пратениците на СДСМ  ја напуштија собраниската комисија, еве ги причините
dav

Пратениците на СДСМ ја напуштија седницата на Комисијата за надворешна политика со цел да нема кворум за да не може да гласаат предложените заклучоци за ЕУ, датумот за преговори и позицијата на Бугарија.

Коронавирус