петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Вести

Пратеници во надзорна посета на Агенцијата за разузнавање

Пратеници во надзорна посета на Агенцијата за разузнавање

Членовите на собраниската Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање денеска ќе остварат надзорна посета во просториите на Агенцијата за разузнавање.

Ова е прва посета на Агенцијата за разузнавање на пратениците од оваа Комисија.

Коронавирус