вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 47
home Вести

Пратеничката Жаклина Пешевска со жените од партијата присуствуваа на чествување на Бадник и Божиќ во Јегуновце

Пратеничката Жаклина Пешевска со жените од партијата присуствуваа на чествување на Бадник и Божиќ во Јегуновце

На покана на жените од ВМРО-ДПМНЕ во Јегуновце, денес присуствував на чествување на Бадник и Божиќ во црквата Св.Ѓорѓија Победоносец во месноста Пештер,Општина Јегуновце. Одлична идеа на жените за негување на традицијата на македонскиот народ.

На покана на жените од ВМРО-ДПМНЕ во Јегуновце, денес присуствував на чествување на Бадник и Божиќ во црквата…

Posted by Жаклина Пешевска on Sunday, January 3, 2021

Коронавирус