петок, 26. ноември 2021. Вести денес: 152
home Вести

ПОТРЕБНИ СМЕ МУ НА МАЛИОТ ЈАКОВ: Хуман народе, ова дете води тешка битка, мора ИТНО на лекување

ПОТРЕБНИ СМЕ МУ НА МАЛИОТ ЈАКОВ: Хуман народе, ова дете води тешка битка, мора ИТНО на лекување

АПЕЛ ЗА ПОМОШ!!! Пред Јаков е тешка битка во која не може сам да излезе како победник. Потребна му е наша помош.

Апелот објавен од неговото семејство, ви го пренесуваме во продолжение:

Нашиот Јаков на само свои 2 годинки мораше да помине низ 2 тешки операции за два пати да му биде отстранет тумор, при што мораше да го изгуби и едниот бубрег.

Заради специфичната моментална здраствена состојба, малиот Јаков мора ИТНО да замине во странство за да го продолжи своето лекување.

Поради тоа се потребни повеќе финансиски средства кои без ВАША ПОМОШ не е можно да се соберат.

ГОЛЕМИ СРЦА! АЈДЕ ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ НАШАТА ХУМАНОСТ И ДА ОВОЗМОЖИМЕ ЈАКОВ ДА ГО ЗАВРШИ ЛЕКУВАЊЕТО УСПЕШНО ЗА ДА МОЖЕ ПОВТОРНО ДА УЖИВА ВО СВОЕТО ДЕТСТВО!

ВЕ МОЛИМЕ ДОНИРАЈТЕ НА СЛЕДНАВА ЖИРО СМЕТКА:

Стопанска Банка – 20000 148 174 0176 – Елена Јанакиев

IBAN – MK0720000 387 639 2077

SWIFT Cod – STOBMK2X

Коронавирус