недела, 17. октомври 2021. Вести денес: 202
home Вести

ПОТРЕБНА Е НАША ПОМОШ: Чичко Пепи сè уште е исчезнат, потрагата по него продолжува (ФОТО)

ПОТРЕБНА Е НАША ПОМОШ: Чичко Пепи сè уште е исчезнат, потрагата по него продолжува (ФОТО)

Чичко Пепи е човек кој пати од Алцхајмер и вчера од неговиот дом се упатил во непознат правец. Втор ден, неговото семејство го бара, но потребна им е помош и од нас.

Кога последен пат е виден носел сини пижами (горе на пруги) и бели патики. Живее во Тафталиџе, во околината на Катастар.

Неговото семејство ги моли граѓаните ако имаат било каква информација, да ги информираат на телефонските броеви:

 

Коронавирус