четврток, 28. мај 2020. Вести денес: 113
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Потпретседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓиев на работен состанок на подмладокот на Европската народна партија

Потпретседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓиев на работен состанок на подмладокот на Европската народна партија

Потпретседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Филип Ѓорѓиев присуствуваше на работен состанок на советот на „YEPP“.

Инаку, „YEPP“ е подмладокот на Европската народна партија, од која е дел ВМРО-ДПМНЕ.

Состанокот се одржа во германскиот град Минхен.

Коронавирус