четврток, 23. март 2023. Вести денес: 78
home Вести

Попов: Пред четири години беше ветен модерен студенски град, а моментално имаме студенски хорор (ВИДЕО)

Попов: Пред четири години беше ветен модерен студенски град, а моментално имаме студенски хорор (ВИДЕО)

Пред четири години соцјалдемократската младина вети нов модерен студенски град, од тој модерен студенски град во „Стив Наумов“ моментално владее студенски хорор, истакна во своето видео обраќање преку социјалната прежа на Фејсбук лидерот на УМС Сергеј Попов.

Дали на овој начи, содијалдемократската младина планираше да стане партнер на младите, дали на овој начин СДСМ и Владата на овој начин планираше младите да не се иселуваат од Република Македонија, и дали на овој начин Владата планираше на овој начин младите да гледаат партнер во државата, вели во своето видео обраќање Попов.

loading...