петок, 11. јуни 2021. Вести денес: 137
home Вести

Попов: Нас младите не обединува тешката ситуација во Македонија и единствениот излез од таа ситуација – пад на Зоран Заев

Попов: Нас младите не обединува тешката ситуација во Македонија и единствениот излез од таа ситуација – пад на Зоран Заев

Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска даде изјава за порталот Струмица Денес.

За нив тој вели дека нив младите ги обединува тешката ситуација во Македонија и единствениот излез од таа ситуација е пад на Зоран Заев.

ЕУРО 2020

Македонија