среда, 20. јануари 2021. Вести денес: 164
home Вести

Понеделник, 8-ми април е неработен ден

Понеделник, 8-ми април е неработен ден

Министерството за труд и социјална политика соопши дека согласно Законот за празниците, 8 април (понеделник), Меѓународниот ден на Ромите е неработен ден за граѓаните припадници на ромската заедница во Република Македонија.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на ромската заедница во Република Македонија им го честитаат Меѓународниот ден на Ромите.

Коронавирус