понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 86
home Вести

Полицијата повторно иницираше инцидент на протестите на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид (видео)

Полицијата повторно иницираше инцидент на протестите на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид (видео)

ВИДЕО од моментот кога припадник на Полицијата повикува колегите да застанат за да бидат нападнати, по што бурно реагираше Сашо Донев – претседателот на ВМРО ДПМНЕ Охрид

 

ЕУРО 2020

Македонија