недела, 17. ноември 2019. Вести денес: 45
Во живо

Годишна конференција на УМС: Младите за обнова на Македонија

home Вести

Полицаец од ПС Драчево: Од денес, по „заслуга“ сум прераспореден и „награден“ на друго работно место, но продолжувам да не дозволувам никој да плука по униформата на МВР!

Полицаец од ПС Драчево: Од денес, по „заслуга“ сум прераспореден и „награден“ на друго работно место, но продолжувам да не дозволувам никој да плука по униформата на МВР!

Полицаецот Филип Гаревски од ПС Драчево се огласи преку Фејсбук статус дека од денес, како што вели, по „заслуга“ е прераспореден и „награден“ на друго работно место.