вторник, 20. април 2021. Вести денес: 0
home Вести

Плус пари на сметка – полицајците добија бонус плата

Плус пари на сметка – полицајците добија бонус плата

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска информираше дека полициските службеници добиле бонус плата.

„Денеска е исплатена бонус плата за 2018 година, право кое го оствариле 1881 вработен во МВР. Вкупно се платени 50.736.213 денари, а поединечен износ на бонусот иснесува 24.276 денари“, соопшти Спасовски.

Коронавирус