вторник, 4. октомври 2022. Вести денес: 0
home Вести

Петрушевски: Сакаше да бидеш најдобриот син на Груевски, стана најревносниот чирак на Заев

Петрушевски: Сакаше да бидеш најдобриот син на Груевски, стана најревносниот чирак на Заев

Сакаше да бидеш најдобриот син на Груевски, стана најревносниот чирак на Заев. Така оди тоа, еден ќе го стават во затвор, наоѓаат друг како него да продолжи таму каде Мијалков застанал. Епа да знаеш и тебе ќе те фрли во вода Заев, посочува пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Бране Петрушевски.

„Додека ние се бориме против Заев, тебе преокупација ти е Мицкоски. Епа знај дека не си над ВМРО, не си ни до колена на Мицкоски, туку и всушност не си член на ВМРО.

И околу расправата кој кога се борел, добро е што признаваш дека сега не се бориш против Заев, сега само слугуваш“, напиша тој на својот Фејсбук профил.

Коронавирус