среда, 12. август 2020. Вести денес: 107
home Вести

Петрушевски: После победата на 15-ти јули на ВМРО-ДПМНЕ, чевларството кое е од посебно занчење за Кумановци посебно ќе биде акцентирано

Петрушевски: После победата на 15-ти јули на ВМРО-ДПМНЕ, чевларството кое е од посебно занчење за Кумановци посебно ќе биде акцентирано

ВМРО-ДПМНЕ заедно со коалицијата по победата на 15-јули, чевларството, односно оваа гранка која е од посебно значење за Кумановци, ќе биде посебно акцентирана, изјави денеска кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ2 Бране Петрушевски.

Заедно со носителот на листата г-динот Владо Мисајловски попатно застанавме на кејот на реката, која се дави во ѓубре, иако СДСМ со високо квалитетни спотови и со скапо платена пр кампања сака да презентира како некаков позитивен проект, граѓаните се жалат на ареа и на гледката што ја има, додаде Петрушевски.

Кумановци ни дават поддршка, веруваат во обновата на Македонија која што ќе се случи после 15ти јули, истакна Петрушевски.

Коронавирус