сабота, 18. септември 2021. Вести денес: 39
home Вести

Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук: Сообраќајот преку Искрин мост на регионален пат Куманово – Свети Николе е во комплетен прекин

Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук: Сообраќајот преку Искрин мост на регионален пат Куманово – Свети Николе е во комплетен прекин

Сообраќајот преку Искрин мост на регионален пат Куманово – Свети Николе е во комплетен прекин. Нема алтернативен пат, нема Полиција да пренасочува, голем број населени места се отсечени.

Коронавирус