сабота, 4. декември 2021. Вести денес: 85
home Вести

Петрушевски: Медицинскиот отпад расфрлан, вака ли власта во Куманово се грижи за животната средина

Петрушевски: Медицинскиот отпад расфрлан, вака ли власта во Куманово се грижи за животната средина

Долж патот Куманово – Пчиња е расфрлан медицински отпад!

Вака ли се грижите за животната средина???

Ги повикувам надлежните институции ИТНО да реагираат да се отстрани отпадот, да се најде и санкционира тој што ова го направил! Овој медицински отпад не може да биде расфрлан од поединци.

Несовесноста не чини здравје. Напиша на Фејсбук, Бране Петрушевски, од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус