недела, 5. февруари 2023. Вести денес: 55
home Вести

Петрушевски: Кога Апасиев говори за предавници, да се потсетиме, тој го донесе на власт Заев!

Петрушевски: Кога Апасиев говори за предавници, да се потсетиме, тој го донесе на власт Заев!

Што е еден Апасиев? Еден Апасиев е единица мерка за будалаштина, нестабилност, хистеричност, истакнува пратеникот Бране Петрушевски.

„Кога Апасиев говори за предавници, да се потсетиме, тој го донесе на власт Заев, а сега се бори тој таму да остане. Го донесе на власт, а сега вреска дека пописот ќе бил фалсификат.

Што е еден Апасиев?

Еден Апасиев е единица мерка за човек кој има проблем со лудило“ – пишува тој.