понеделник, 14. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

Петок неработен ден за сите граѓани

Петок неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 1 Мај 2020 година (петок), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на трудот.

ЕУРО 2020

Македонија